Cautare

3091 de rezultate pentru "rezultate concurs sibiu" (4.26 secunde)
La inceputul anului 1991 a fost organizat un concurs national, cu scopul de a reconfigura zona Palatului Parlamentului. ... Pseudo-jurnalul Maine, editat pentru concurs de catre arhitectii Florin Biciusca si Dan Adrian, anunta rezultatele unui referendum national, conform caruia 85% din populatia Romaniei decisese ca edificiul este frumos.
"Teoretic, aceasta functie a devenit apolitica din acest an si ocupabila doar prin concurs. De aceea, nu vom ezita sa ne trimitem propriii oameni la acest concurs, mai ales ca avem si un fost prefect cu experienta", a spus Remetan.
Edilul a spus ca nu era vorba de un concurs, ci de o manifestare sportiva, astfel incit nu era nevoie de acea comisie. In schimb la Parchet exista acea cerere facuta de organizatori in care se arata ca e vorba de un concurs de viteza.
Acesta a mentionat ca sefa acestui departament, Elena Saia, si-a dat demisia si ca postul a fost scos la concurs. ... Si postul de director al Administratiei Domeniului Public a fost scos la concurs.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a precizat ca stadionul va primi bani inca din acest an, insa transformarea lui intr-un obiectiv profitabil se va face in urma unui concurs de idei. ... Vom lansa un concurs national si international de idei si proiectul castigator va merge intr-un parteneriat public-privat.
In plus, candidatul pentru ocuparea unui post didactic de conferentiar trebuie sa faca dovada ca are aptitudini didactice prin prelegere publica in fata unei comisii de concurs, dar si a unei grupe alcatuite din cel putin sapte studenti care au parcurs disciplina postului in concurs.
Presedintele organizatiei judetene a TNL, Ionut Spataru, a anuntat lansarea unui concurs de proiecte politice pentru tineri, presedintele juriului care va desemna castigatorii fiind Bogdan Olteanu, presedinte al Camerei Deputatilor si fost lider TNL.
Dedesubturile acestui concurs, cu notele obtinute de toti candiatii inscrisi in concurs si numele liderilor judeteni care au intervenit pentru scoaterea din cursa a democratei Emilia Ursein le vom dezvalui insa mai tarziu.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca.
El afirma ca au fost scosi din concurs 15 candidati pe motive de fond si ca "s-a urmarit bulversarea intregului concurs", prin faptul ca doar o parte dintre candidati au avut informatia completa, "anume acei care au fost doriti".
La concurs i-a fost respins dosarul tocmai din acest motiv, al statutului de pensionar pe care il ocupa in acel moment Eleonora Marin.
Deocamdata nu s-a aratat niciun doritor sa ocupe postul scos de urgenta la concurs. ... Am scos postul la concurs, dar inca nu s-a inscris nimeni", a declarat directorul Autoritatii de Sanatate Publica Galati, dr.
Deoarece functia de director a fost scoasa la concurs in luna iunie 2007, Directia Judeteana de Statistica a fost condusa de directorul adjunct al institutiei, Emil Mocanu. ... “Am participat la concurs la Agentia Nationala a Functionarilor Publici Bucuresti unde, in urma celor doua probe am fost declarat admis.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie.
Tot in aceasta perioada, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante de presedinti-directori generali ai caselor de asigurari de sanatate din mai multe judete.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail concurs@eurospeak.ro, intre 16 si 30 martie.
"In cazul inspectorilor scolari este vorba despre organizarea unui concurs, in termen de 30 de zile", a declarat Miu. ... Voi respecta legislatia si voi sustine concursul pentru ca intr-un an am dat de trei ori concurs pentru acelasi post de director.
Potrivit unei recente Ordonante de Guvern, mai multi sefi ai serviciilor deconcentrate constantene au primit previz pentru eliberare din functie si pentru a-si exprima optiunea asupra unui post inferior celui detinut in prezent, posturile de directori ai acestor servicii deconcentrate urmand a fi scoase la concurs.
30, la Parcul de Distractii din statiunea Mamaia, langa Hotelul Parc, un concurs de biliard si bowling destinat persoanelor de varsta a treia din Constanta.
google-analytics.com